Vorige
Volgende
Gunstig gelegen penthouse van 517m2 met een terras van 225m2 te Lummen.

Gunstig gelegen penthouse van 517m2 met een terras van 225m2 te Lummen.

Deze oerdegelijke en tijdloze constructie is gunstig gelegen in het centrum van het Lummen, te midden van een groene omgeving. Op wandelafstand vind je talrijke winkels, scholen en recreatiemogelijkheden. Bovendien bevindt het knooppunt 'Klaverblad' van de E313 en E314 zich vlakbij, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid.

Gelijkvloerse kantoorruimte en deels magazijn van 569m2 is betreedbaar via inkomdeur en extra poort dat toelaat om vlot te leveren. Op eigen terrein zijn er buiten 8 parkeerplaatsen mogelijk.
Deze ruimte is apart of als 1 geheel "bij" aan te kopen of te huren.

In de kelderverdieping met verschillende afgesloten opslagmogelijkheden is er een dubbele staanplaats voor 2 wagens en een kelderberging voorzien. Van hieruit kan men ook makkelijk het penthouse bereiken. In deze aparte hal/inkomhal is er ook een lift voorzien.
Het penthouse heeft voor de 2 verdiepingen samen een oppervlakte van 517m2 en terras van 225m2 en heeft een volledig aparte ingang. Dit woonvertrek heeft een enorme lichtinval en heeft het voordeel van een enorm ruime luxe-villa in de lucht te zijn. Deze parel zit discreet verborgen achter een tijdloze en kwalitatieve schil.

Het pand is ideaal voor een ondernemer die op zoek naar een pand om ruim en luxueus te wonen en een eigen kantoor / opbrengsteigendom (bij aan te kopen of te huren) in hetzelfde gebouw en dit op een super gunstige locatie.

Buitengewone kenmerken;
* 517m2 bruikbare oppervlakte
* terras van 225m2
* zeer gunstige en toch rustige ligging
* luxueuze penthouse
* parkeerplaatsen bij aan te kopen
* oerdegelijk en toch tijdloos pand
* goed epc 252kwh/m2 j

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
1985
Bewoonbare oppervlakte
517 m²
Tuin
225 m²
Riolering
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
-
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
-
Voorkooprecht
-
P-Score
B
G-Score
B

Voorzieningen

Lift
Ja
Airco
Ja
Buitenzonnewering
Ja

Garage en parking

Aantal garages
2

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 6 464
EPC:
252
kWh/m²
C
Certificaatnummer:
20231006-0003007811-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Alexander Willems De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Hasselt
Alexander Willems
Tel: +32 (0)11 36 86 86
GSM: +32 (0)478 33 66 36
alexander.willems@hillewaere.be

Maak kennis met Alexander Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!

Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Maak kennis met het uitgebreide vastgoedaanbod van onze collega-makelaars in Zuid-Europa. Van luxueuze villa’s aan de kust tot charmante appartementen en penthouses in pittoreske en historische steden. Droom weg bij een diverse selectie van onroerend goed in de meest gegeerde locaties langs de Middellandse zee. Samen met onze lokale collega's begeleiden we u graag tijdens uw zoektocht naar uw eigen stukje paradijs onder de warme zuiderse zon. Vanaf nu eenvoudig te consulteren via onze website!

Ontdek het hier