Woning te Kapellen

Te Koop - Essensteenweg 13, 2950 Kapellen

Ref: 01/8839

€ 1 585 000

Vorige
Volgende
Eigenzinnige 'kasteel'villa over natuurgebied in Kapellen!

Eigenzinnige 'kasteel'villa over natuurgebied in Kapellen!

Laat je charmeren door deze eigenzinnige en recente ‘kasteel’villa, gelegen aan de overkant van het natuurgebied ‘Klein Schietveld’, nabij het centrum van Maria-Ter-Heide in Brasschaat. In deze nieuw gebouwde villa gaan moderne technieken hand in hand met subtiele authentieke touches. Een A-label, domotica, alarmsysteem met camera-beveiliging, beregening, … het zijn maar enkel features van het eigendom, dat beschikt over 5 slaapkamers op een fraai Oost gericht perceel van ca. 4.000 m². Uitvalswegen naar Antwerpen en Nederland zeer vlot te bereiken, net zoals de haven van Antwerpen. Zoekt u een uniek eigendom waar u volume met hedendaagse luxe combineert? Dan is dit zeker een droom voor u en uw familie. Plan uw afspraak in en kom de mogelijkheden ontdekken. De virtuele rondleiding is te bekijken na afspraak op kantoor.

Indeling gelijkvloers:
Via de indrukwekkende inkomhal met vide betreedt u de villa. Deze heeft een gastentoilet en voldoende hoogte voor een kroonluchter. Let hier zeker ook op de glas-in-lood ramen, die een mooie eyecatcher vormen. Wonen en werken kan perfect van thuis dankzij de kantoorruimte. Rechtdoor komen we via plafondhoge schuifdeuren in het leefgedeelte, welk is opgedeeld in een salon en een eetkamer en een zeer ruime keuken. Deze leefkeuken is zeer compleet uitgerust met o.a. Quooker kraan, voldoende bergkasten met schuiven en toestellen… kortom alle comfort die u verwacht. Vanuit alle ruimtes heeft u zicht op de mooie open tuin, die trouwens de mogelijkheid heeft tot zwembad/zwemvijver gezien de voorzieningen al aangelegd zijn. Via een discreet weggewerkte deur gaan we naar de bijkeuken, wasplaats en vervolgens naar de inpandige ruime garage met automatische poort met extra berging. Aan de andere zijde van de villa, is er een aparte spa met sauna en infrarood en douche.

Eerste verdieping:
Via de op maat gemaakte vol eiken trap gaan we naar de nachthal op de eerste verdieping. Er zijn op dit ogenblik 5 ruime kamers, waarvan een dressing die eventueel nog kan opgedeeld worden. De riante badkamer heeft een bad en een dubbele douche. Ten slotte is er nog een nachttoilet.

tweede verdieping:
Met een vaste trap kunnen we tot bij de tweede verdieping, waar we een zeer ruime polyvalente ruimte hebben, die actueel is ingericht als cinema/gameroom. Verder zijn er nog twee ruime bergingen, 1 met de technieken.

Buiten:
De woning beschikt over een voortuin met oprit en is volledig omheind. De tuin is toegankelijk zowel via het salon, als de eetkamer en de leefkeuken via grote raampartijen. Hij beschikt over een zeer ruime orangerie waar u kan genieten van alle rust en een groen uitzicht op de aangelegde tuin rondom in het groen met mogelijkheid tot zwembad/zwemvijver (voorzieningen zijn al aangelegd).

Bijzonderheden:
- Groene omgeving over natuurgebied ‘Klein Schietveld’
- Mooi perceel met achteruitgang
- Een eengezinswoning met een mogelijkheid voor praktijk, kantoor of zorgwonen.
- Moderne technieken waaronder WiFi-domotica, ventilatie type D, airco, automatische rolluiken, waterverzachter, regenwaterput (10.000L voor WC en wasmachine)
- Volledig omheind perceel met een ruime orangerie en mogelijkheid tot zwembad/zwemvijver
- Alarminstallatie, camerabeveiliging (alle kamers en exterieur)
- Mogelijkheid zonnepanelen met batterij
- Kruipuimte 1m20
- A-label (E40)

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 01/8839.

Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2021
Perceelopp.
4000 m²
Bewoonbare oppervlakte
457 m²
Perceelbreedte
57 m
Perceeldiepte
100 m
Gevelbreedte
19.30 m
Aantal verdiepingen
3
Aantal toiletten
2
Tuin
Ja
Riolering
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woonpark
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
-
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
A
G-Score
A

Voorzieningen

Alarm
Ja
Rolluiken
Ja

Garage en parking

Aantal garages
1
Aantal plaatsen in garage
1
Aantal parkeerplaatsen
5
EPC:
79
kWh/m²
A

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Patrick De Cour De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Brasschaat
Patrick De Cour
Tel: +32 (0)3 653 31 92
GSM: +32 (0)477 84 73 62
patrick.de.cour@hillewaere.be

Maak kennis met Patrick Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!