Woning te Maasmechelen

Te Koop - Ringlaan 74, 3630 Maasmechelen

Ref: 10/1593

€ 625 000

Vorige
Volgende
Moderne woning met buitenzwembad op 819m² te Maasmechelen

Moderne woning met buitenzwembad op 819m² te Maasmechelen

U komt binnen in de impressionante inkomhal met fantastisch zicht op de traphal. Hier is ook het gastentoilet gelegen. Via de inkomhal heeft u ook toegang tot de inpandige garage met automatische poort.
Wanneer u doorloopt via de glazen deur komt u terecht in de prachtige woonkamer met gashaard en een prachtig zicht op de tuin, tevens kunt u zich ook via het groot schuifraam rechtstreeks tot het terras begeven. Aansluitend vindt u de moderne en lichtrijke leefkeuken dewelke is voorzien van een ATAG-gasvuur, oven, vaatwasser en koelkast. Naast de keuken is de ruime waskamer gelegen die uitgeeft op de inpandige garage dewelke toegang biedt tot de kelder.

Via de prachtige traphal komt u terecht op het 1ste verdiep, hier kan u 2 slaapkamers terugvinden waarvan 1 momenteel ingericht als bureau. De slaapkamers genieten een mooie oppervlakte en zijn hedendaags ingericht. Tussen de beide (slaap)kamers in is de 1ste badkamer gelegen dewelke is afgewerkt met een douche en wastafel. Nog een verdieping omhoog is de masterbedroom gelegen met ensuite badkamer. De masterbedroom geniet een zeer grote oppervlakte alsook de mogelijkheid om nog inbouwkasten te voorzien, daarnaast is er ook een airco aanwezig. De ensuite badkamer is afgewerkt met een grote inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en een prachtig ligbad met zicht over de tuin en het zwembad.
Naast de masterbedroom is de dressing gelegen, afgewerkt met inbouwkasten en een make-uptafel. Nog 1 verdieping hoger ligt de 4de en ruime slaapkamer dewelke is voorzien van airconditioning.
Alle slaapkamers zijn afgewerkt met dezelfde prachtige houten vloer, alle binnendeuren zijn opnieuw gespoten en de woning is voorzien van alarmsysteem.

Als laatste geniet de woning ook nog een prachtige tuin van 819m² dewelke verzorgd is aangelegd en voorzien van een verwarmd buitenzwembad. Er is een zonneterras aanwezig alsook een gezellig overdekt terras met toegang tot de woonkamer en keuken.
De woning is voorzien van een carport, autostaanplaats vooraan en inpandige garage. Het eigendom is ook volledige afgesloten en voorzien van automatische toegangspoort.

Bijzondere kenmerken:
- Inpandige garage
- Woning is onderkelderd
- Alarmsysteem aanwezig
- 4 slaapkamers en ingerichte dressing
- 2 airco's aanwezig (masterbedroom en gastenkamer)
- Aangelegde tuin met verwarmd buitenzwembad en overdekt terras
- Op 3min van de E314 gelegen en op 5min van de Nederlandse grens
- Gelegen op een verbindingsweg waar geen vrachtverkeer is toegelaten met een trajectcontrole van 50km/u

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
1992
Perceelopp.
819 m²
Bewoonbare oppervlakte
260 m²
Perceelbreedte
17.40 m
Perceeldiepte
47.20 m
Gevelbreedte
11.10 m
Aantal toiletten
2
Kelder
58.30 m²
Tuin
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
A
G-Score
A

Garage en parking

Aantal garages
1
Aantal parkeerplaatsen
1

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 1 217
EPC:
276
kWh/m²
C
Certificaatnummer:
20240309-0003170862-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Michelle Biemans De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Hasselt
Michelle Biemans
Tel: +32 (0)11 36 86 86
GSM: +32 (0) 490 08 09 29
michelle.biemans@hillewaere.be

Maak kennis met Michelle Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!