Appartement te Antwerpen

Te Huur - Blarenstraat 50 - 102, 2180 Antwerpen

Ref: 01/8899

€ 850

Vorige
Volgende
Nieuwbouwappartement met 1 slkr en lift!

Nieuwbouwappartement met 1 slkr en lift!

INDIEN U EEN BEZOEK WENST IN TE PLANNEN GELIEVE EEN BEZOEK AAN TE VRAGEN/ VIA WWW.HILLEWAERE.BE VIA DE RODE KNOP.
Het appartement (A-label) bevindt zich op de eerste verdieping in een kleinschalig gebouw met lift en beschikt over een slaapkamer met een ruim terras van ca. 12m². Het centrum met winkels/restaurants bevindt zich vlakbij, net zoals openbaar vervoer. Wandelen en genieten van het groen en fit blijven, kan u een beetje verder bij de ‘Oude Landen’. Ideaal!

Indeling appartement:

We komen het gebouw binnen via de gemeenschappelijke inkomhal en nemen lift tot bij de eerste verdieping. We komen binnen en stappen zo in een mooie leefruimte met een open keuken die volledig geïnstalleerd is met alle luxe die u verwacht en met voldoende bergkasten. Via de leefruimte heeft u toegang tot het ruime terras. Vooraan is er een slaapkamer. De badkamer is voorzien van een badkamermeubel met dubbele waskom en een ruime inloopdouche (met zitje). Hier zijn ook de voorzieningen voor de wasmachine/droogkast. Verder is er een apart toilet. Het appartement beschikt over 2 kelderbergingen.

Terras:
Een ruim terras gelegen op het noordwesten.


Bijzonderheden:
- Centrale ligging
- Lift
- Vloerverwarming
- Videofoon aanwezig
- Per direct beschikbaar
- Ruim terras
- 2 kelderbergingen

Vg - Wp - Gmo - Gvkr - Gvv
EPC A-label (44 kWh/m²)

mijnhuurprofiel.be

Het vinden van het geschikte huurpand is vaak een proces van lange adem. Bij Hillewaere Vastgoed willen we deze zoektocht daarom zo aangenaam mogelijk maken. We werken hiervoor samen met mijnhuurprofiel.be, een online tool die huurders vlot en snel helpt in het vinden van hun nieuwe droomwoonst.

Voordeel van een huurprofiel

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 1 slaapkamer
  • 1 badkamer
Beschikbaar vanaf
Onmiddellijk
Bouwjaar
2022
Bewoonbare oppervlakte
52 m²
Aantal verdiepingen
1
Aantal toiletten
1
Riolering
Ja

Voorzieningen

Lift
Ja

Mede-eigendom & servicekosten

Lasten & provisies (per maand)
€ 50
EPC:
80
kWh/m²
A
Certificaatnummer:
11002-G-2016-176544/EP02107/A001/D01/SD003

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

Bij Hillewaere Vastgoed willen we de zoektocht naar een geschikte woning zo aangenaam mogelijk maken en u de beste service aanbieden. We werken hiervoor met mijnhuurprofiel.be, een online tool die huurders vlot en snel helpt in het vinden van hun nieuwe droomwoonst. Via de knop "bezoek aanvragen" kan u alvast uw huurprofiel aanmaken en plannen wij uw bezoekaanvraag in.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!