Vorige
Volgende
Moderne en instapklare woning met EPC B op een perceel van 621m²

Moderne en instapklare woning met EPC B op een perceel van 621m²

Welkom in deze prachtige gezinswoning. We bevinden ons in het mooie Koersel, een deelgemeente van Beringen. De woning is gelegen in een rustige zijstraat en op slechts een steenworp afstand van alle voorzieningen. Koersel biedt ook een ruim aanbod aan scholen en winkels. Alsook geniet u vanuit hier een vlotte verbinding naar omliggende gemeente, zo bent u op 20minuten in Hasselt, Diest en Geel.

Indeling gelijkvloers:
De woning geniet een moderne uitstraling, knappe afwerking en ook nog eens een mooie bewoonbare oppervlakte van 313m².
U komt binnen in de ruime inkomhal met apart gastentoilet en ingebouwde kastruimte. Wanneer u verder wandelt komt u terecht in de ruime woonkamer met grote raampartijen en veel lichtinval. In de woonkamer is er een hoek gecreëerd dewelke ingericht kan worden tot extra zithoek, eethoek, speelkamer, enz... Verder door is de keuken gelegen voorzien van alle comfort en afgewerkt met AEG toestellen. Tussen de woonkamer en keuken is nog een aparte berging en waskamer gelegen.
Aansluitend aan de keuken ligt de prachtige veranda dewelke u volledig kunt openschuiven in de zomer tot overdekt terras. Zo kunt u alle seizoenen genieten van het mooie weer. De tuin is tevens volledig aangelegd met nieuw gras en voorzien van een tuinhuisje en waterput van 10.000L.

Grenzend aan de keuken zijn nog 2 grote kamers gelegen dewelke dienst kunnen doen tot extra slaapkamers, bureau, hobbykamer, enz.. Tevens biedt dit de ideale ruimte voor zelfstandige om klanten te ontvangen doordat er een aparte inkomdeur voorzien is en een kleine 2de keuken. Hierachter ligt ook nog de inpandige garage met automatische poort.

Indeling eerste verdieping:
Op de bovenverdieping zijn de slaapkamers en badkamer gelegen. De master bedroom geniet een ensuite dressing en daarnaast zijn er nog 3 ruime slaapkamers aanwezig.
De prachtige badkamer is afgewerkt met mortex, een schitterende inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo. Daarnaast heeft u op de bovenverdieping ook nog een extra toilet dewelke apart is voorzien.

Tenslotte, beschikt de woning over 10 stuks zonnepanelen, hoogrendementsketel dewelke is vernieuwd in 2022, een ventilatiesysteem type D en is de elektriciteit volledig conform.
Naast de woning is er nog een carport aanwezig en vooraan heeft u de mogelijkheid om nog 4 extra wagens te parkeren. Ook weer ideaal wanneer u klanten wenst te ontvangen.

Bijzondere kenmerken:
- EPC B
- 4 slaapkamers
- Veranda aanwezig
- Zonnepanelen en ventilatiesysteem type D aanwezig
- Conforme elektriciteit
- Wonen en werken valt perfect te combineren
- Inpandige garage, carport en 4 staanplaatsen vooraan de woning
- Rustige ligging en vlotte verbinding naar omliggende gemeente

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 1 badkamer
Bouwjaar
2008
Renovatiejaar
2020
Perceelopp.
621 m²
Bewoonbare oppervlakte
313 m²
Perceelbreedte
21.10 m
Perceeldiepte
30.50 m
Aantal toiletten
2
Tuin
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
-
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
B
G-Score
A

Garage en parking

Aantal garages
1
Aantal parkeerplaatsen
4

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 1 464
EPC:
137
kWh/m²
B
Certificaatnummer:
20231006-0003008158-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Michelle Biemans De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Hasselt
Michelle Biemans
Tel: +32 (0)11 36 86 86
GSM: +32 (0) 490 08 09 29
michelle.biemans@hillewaere.be

Maak kennis met Michelle Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!