Villa te Turnhout

Te Koop - Kastelein 65, 2300 Turnhout

Ref: 04/15135

€ 1 950 000

Vorige
Volgende
Exclusieve villa met een bebouwde opp. van 1000 m²

Exclusieve villa met een bebouwde opp. van 1000 m²

Momenteel in gebruik en vergund als B&B/vakantie woning. Bestemmingswijziging terug naar woonfunctie aan te vragen bij de betreffende overheden.

Op de grens tussen stad en natuur vinden we deze exclusieve moderne villa aan de ring van Turnhout. Op wandelafstand van het stadscentrum, maar ook grenzend aan het natuurgebied.

De verschillende niveaus lopen speels in elkaar over en de doordachte architectuur maakt het mogelijk om bepaalde ruimtes samen te voegen of verder op te delen naar eigen wensen en behoeften. Alle faciliteiten wat bij dit type villa worden verwacht, zijn dan ook aanwezig!

We komen binnen via een discrete voorgevel in de riante inkomhal en ontvangstruimte. Wat meteen opvalt, zijn de hoge plafonds en het open weids zicht naar de tuin en natuur. De inkomhal geeft rechtsreeks toegang tot de lounge, kantoorruimte, salon en trappenhal met lift (enkel liftschacht - lift nog te voorzien). De open keuken wordt doorgetrokken tot de 1e verdieping met een gigantische glaspartij/schuifdeur en onmiddellijke toegang tot het terras en zwembad. Alle ruimtes geven uit op de uitgestrekte tuin.
Een afzonderlijke inkom is nog voorzien voor de kantoor- of praktijkruimte, zodat klanten niet via de privéwoning hoeven te passeren. De kelderverdieping is op halve hoogte en dus nog voorzien van een glaspartij, waardoor er ook hier voldoende licht binnen komt. Deze is ingericht als mancave/fitness maar kan uiteraard omgevormd worden naar een andere polyvalente ruimte. Boven op de 1e verdieping van het hoofdgebouw bevinden er zich nog 5 tot 7 slaapkamers, met elk een afzonderlijke badkamer.
Overigens bevindt er zich op de verdieping nog een ruimte loft met alle voorzieningen en afzonderlijkje toegang.
In het bijgebouw, dat intern verbonden is met het hoofdgebouw, is er een garage met plaats voor 3 wagens.

Het geheel is top afgewerkt met de beste materialen, doch met ruimte om het pand een eigen touch te geven. Dit alles op een zuidwest georiënteerd perceel van 10.000 m² met parktuin en zwembad, grenzend aan oneindige natuur.


Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

Bouwjaar
2011
Renovatiejaar
2013
Perceelopp.
10141 m²
Bewoonbare oppervlakte
1000 m²
Gevelbreedte
40 m
Aantal verdiepingen
2
Riolering
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
-
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Mogelijk overstromingsgevoelig
P-Score
P-Score D
G-Score
B

Voorzieningen

Alarm
Ja
Airco
Ja
Jacuzzi
Ja
Zwembad
Ja

Garage en parking

Aantal plaatsen in garage
6

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 5 619

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Frédéric Robberechts De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Biz
Frédéric Robberechts
Tel: +32 (0)14 45 10 11
GSM: +32 (0)477 66 89 89
frederic.robberechts@hillewaere.be

Maak kennis met Frédéric Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!

Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Maak kennis met het uitgebreide vastgoedaanbod van onze collega-makelaars in Zuid-Europa. Van luxueuze villa’s aan de kust tot charmante appartementen en penthouses in pittoreske en historische steden. Droom weg bij een diverse selectie van onroerend goed in de meest gegeerde locaties langs de Middellandse zee. Samen met onze lokale collega's begeleiden we u graag tijdens uw zoektocht naar uw eigen stukje paradijs onder de warme zuiderse zon. Vanaf nu eenvoudig te consulteren via onze website!

Ontdek het hier