Stadswoning te Hasselt

Te Koop - Palmstraat 44, 3500 Hasselt

Ref: 10/1518

€ 699 000

Vorige
Volgende
Ideaal gelegen instapklare stadswoning van 290m2 met lift en kantoormogelijkheden te Hasselt.

Ideaal gelegen instapklare stadswoning van 290m2 met lift en kantoormogelijkheden te Hasselt.

Unieke stadswoning met garage en multi-functioneel bijgebouw, zeer goed gelegen in de Heilig-Hartwijk op wandelafstand van het centrum van Hasselt.
Deze ruime woning heeft een woonbeleving van 290 m2 exclusief garage/ bijgebouw en heeft 4 volwaardige verdiepen die allen bereikbaar zijn met een Kone personenlift voor 5 personen.

Vooraan is de woning afgesloten door een geautomatiseerde poort met toegang tot de oprit met ruime achterliggende garage en grote bergruimte.
Via deze poort kom je aan de voordeur met inkomhal met open bureelruimte met maatkasten. Centraal heb je hier heb je ook de lift naar alle verdiepen. Deze laat toe om een verdiep eventueel te gaan gebruiken als kantoorruimte. Het achterliggende bijgebouw kan ook dienst doen als kantoor of creatieve ruimte. Aan de achterzijde is er de ruime wasplaats/berging met buitendeur, aansluiting wasmachine en droogkast, regenwaterpomp, waterverzachter en toegang tot de kruipkelder.

De volledige eerste verdieping is het leefgedeelte waar de ruimtelijkheid en de lichtinval onmiddellijk opvalt. Een ruime eetkamer is gelegen aan de achterzijde met openschuifbare ramen met geautomatiseerde zonnescreens. Aan de voorzijde is de ruime zitkamer met open vide, grote ramen en houtkachel. De lift komt rechtstreeks uit in de zitkamer. Tussen beide ruimtes ligt de zeer goed uitgeruste maatkeuken met groot eiland. Op deze verdieping is ook een apart toilet voorzien.

Open houten trap naar de tweede verdieping met hal met apart toilet, ruime masterbedroom met maatdressing en ruime ensuite badkamer met bad, douche, 2 lavabo's en toilet. Aan de voorzijde is de ruime open vide die in gebruik is als bureel/werkplaats. Deze mooie ruimte kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. De lift komt ook uit in deze ruimte.

Op de derde verdieping is er de nachthal met apart toilet, 2 slaapkamers, een badkamer en een extra open ruimte in de hal die kan gebruikt worden als dressing/bergruimte.
De lift komt uit in de slaapkamer aan de voorzijde. De ruime kamer heeft een groot raam aan de voorzijde en is deels open tot in de nok. Een zeer mooie kamer met een wegneembare trap naar het zolderluik. De slaapkamer aan de achterzijde is eveneens ruim en deels open tot in de nok.
Tussen beide slaapkamers ligt de tweede badkamer met lavabo en douche.

De zolder is makkelijk bereikbaar via de wegneembare maattrap en kan gebruikt worden als stockageruimte.

Achter de woning is een ruime inpandige garage met ruim bijgebouw. Deze kan nog creatief worden ingedeeld bvb. als hobbyruimte / ruimte om exclusieve wagens te plaatsen.
Ook de overdekte inrit kan gebruikt worden als extra parking.

Achter deze inpandige garage ligt een bergplaats/werkplaats op een perceel van 89 m2 met aansluitend een koer van 30 m2. Daarop aansluitend is een afgesloten garage voorzien die langs de achterzijde bereikbaar is. Deze ligt op een perceel van 62 m2.

De geafficheerde prijs is deze voor de woning met de achterliggende inpandige garage.
Voor meer info en de prijzen van de werkplaats, koer en achterliggende afgesloten garage kan je contact opnemen met het kantoor.

Buitengewone kenmerken;
* Multifunctioneel eigendom
* Ideale locatie in Hasselt
* Lift (Kone)
* Comfortabel wonen en werken
* Veel ruimte om wagens te plaatsen
* Goed Epc 130 kwh/m2
* Rustige stadsbuurt met voldoende parking

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2001
Perceelopp.
384 m²
Bewoonbare oppervlakte
290 m²
Aantal verdiepingen
3
Aantal toiletten
3
Tuin
Ja
Riolering
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
A
G-Score
A

Voorzieningen

Lift
Ja
Alarm
Ja
Buitenzonnewering
Ja

Garage en parking

Aantal garages
2

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 2 327
EPC:
130
kWh/m²
B
Certificaatnummer:
20230711-0002941519-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Alexander Willems De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Hasselt
Alexander Willems
Tel: +32 (0)11 36 86 86
GSM: +32 (0)478 33 66 36
alexander.willems@hillewaere.be

Maak kennis met Alexander Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!