Vorige
Volgende
Stijlvolle villa met Wirtz tuin vlakbij Golf Kapellen!

Stijlvolle villa met Wirtz tuin vlakbij Golf Kapellen!

Deze fraaie klassieke ‘Van Calster’ villa op een perceel van in totaal 4490m² (rechterperceel), is gelegen in het zeer rustige en groene Kapellenbos, op een steenworp van de Royal Antwerp Golf Club. De centra van Heide en Kapellenbos, meerdere scholen en faciliteiten bevinden zich op een boogscheut. Drie treinhaltes vormen een ideale verbinding tussen Antwerpen of Nederland. De ligging is dan weer een perfecte uitvalsbasis naar de haven van Antwerpen. Zo combineert deze woning een goede mobiliteit, maar kan u toch genieten van de rust en aangenaam wonen in een groene omgeving. Zoekt u een eigendom waar u volume met een magnifieke parktuin (van het wereldwijd gekende Wirtz) kan combineren? Dan is dit zeker een droom voor u en uw familie. Ze beschikt namelijk over 4 kamers en 3 badkamers. Plan uw afspraak in en kom de mogelijkheden ontdekken.
Een achtergelegen perceel met woning kan mogelijk mee aangekocht worden.

Indeling gelijkvloers:
Via de inkomhal komen we binnen in de mooi onderhouden villa. Deze heeft een gastentoilet en een vestiaire. Rechts komen we in het leefgedeelte, die is opgedeeld in een gezellig salon met open haard en via een opstap een opkamer (hieronder bevindt zich een verborgen wijnkelder), eveneens met open haard. De eetkamer sluit aan bij het salon en kan afgesloten worden met een schuifdeur. De ruime leefkeuken is zeer compleet uitgerust met voldoende bergkasten, toestellen en een ontbijthoek… kortom alle comfort die u verwacht. Achter de keuken is er een kantoor met toegang tot de prachtig aangelegde parktuin met terrassen. Via een praktische bijkeuken/wasplaats, bereiken we de inpandige, dubbele garage.

Eerste verdieping:
Vanuit de inkomhal nemen we de trap naar de nachthal op de eerste verdieping. Er zijn 4 kamers, waaronder een mastersuite met open haard, dressing en een en suite badkamer. Een tweede slaapkamer heeft eveneens een en suite badkamer. Verder is er een kamer ingericht als kantoor met maatwerk door Valckenborgh, een vierde slaapkamer en een derde badkamer. Ten slotte is er nog een nachttoilet en een berging. Via een vlizotrap in de nachthal is er toegang tot de bergzolder (die op de vloer is geïsoleerd).

Buiten:
De woning beschikt over een fraaie perceel met oprijlaan. De tuin beschikt over een zeer ruim, zuid gericht terras aansluitend aan de woning. Een deel van dit terras is overdekt en heeft een buiten haard, waar u kan genieten van alle rust en een groen uitzicht op de zeer fraai aangelegde parktuin. Tuinberging en houtopslagplaats.

Bijzonderheden:
- Groene omgeving in Kapellenbos vlakbij Royal Antwerp Golf Club
- Fraai aangelegde "Wirtz" parktuin
- Van Calster villa
- Volledig omheind perceel met oprijlaan
- Alarminstallatie (met binnen- en buitenperimeter)


Vg - Wp - Gmo - Gvkr - Gvv
EPC 398 kWh/m²

Documenten

Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
1986
Perceelopp.
4490 m²
Bewoonbare oppervlakte
400 m²
Perceelbreedte
56 m
Perceeldiepte
75 m
Gevelbreedte
24 m
Aantal verdiepingen
3
Aantal toiletten
4
Tuin
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woonpark
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
A
G-Score
A

Garage en parking

Aantal garages
2

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 4 169
EPC:
398
kWh/m²
D
Certificaatnummer:
20220916-0002674871-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Patrick De Cour De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Brasschaat
Patrick De Cour
Tel: +32 (0)3 653 31 92
GSM: +32 (0)477 84 73 62
patrick.de.cour@hillewaere.be

Maak kennis met Patrick Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!