Woning te Brasschaat

Te Koop - Zegersdreef 9, 2930 Brasschaat

Ref: 01/8849

€ 2 150 000

Vorige
Volgende
Karaktervolle villa vlakbij het centrum van Brasschaat!

Karaktervolle villa vlakbij het centrum van Brasschaat!

Op wandelafstand van het Peerdsbos en vlakbij het centrum van Brasschaat vinden we deze karaktervolle villa op een zuidwest georiënteerd perceel van 31ca49a met een verwarmd zwembad en een fraai aangelegde tuin. De villa werd zeer grondig en smaakvol gerenoveerd tussen 2002 en 2005, waarbij deze vergroot werd en voorzien van alle hedendaags comfort. Combineer privacy in een groene omgeving met de luxe van alle voorzieningen (winkels, ziekenhuis, parken, …) binnen handbereik. Het eigendom beschikt over 5 slaapkamers en 3 badkamers een garagegebouw en een bewoonbare oppervlakte van 650m². Een kantoor of praktijk aan huis, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Plan uw afspraak in en kom deze unieke parel ontdekken.
Via één van de twee inrijpoorten rijden we binnen op het perceel en komen we bij de villa.
Indeling:
Gelijkvloers:
We betreden de villa via een impressionante hal op natuursteen met fraaie trap. De hal is centraal gelegen en biedt toegang tot de verschillende kamers op het gelijkvloers. Links is er een bureel met op maat gemaakte bibliotheek, die in verbinding staat met een lichte zithoek met serre. De living op fraaie parketvloeren is voorzien van een open haard. Genieten van het uitzicht op de tuin kan hier of u gaat via een dubbele deur naar het deels overdekte terras. De eetkamer op parketvloer, met een mooie lichtinval via meerdere grote ramen, is met het plafond met eiken balken een absolute eyecatcher. De ruime leefkeuken is voorzien van alle luxe die menig hobby kok zullen waarderen. Een handige bijkeuken met wasplaats en dienstingang sluit hierbij aan. Aan de voorzijde is er een ruime TV-kamer of avondsalon met open haard en bibliotheekwand. Ten slotte is er een gastentoilet en toegang tot de kelder.
Verdieping:
Via de mooie houten trap bereiken we de eerste verdieping en de nachthal. U betreedt de mastersuite door een ruime dressing met ensuite luxe badkamer, die voorzien is van een ruim ligbad, douche, lavabo’s, toilet en bidet. In de slaapkamer wordt u wakker met het zicht op de prachtige tuin of kan u op het balkon genieten van de ochtend. Verder zijn er vier ruime slaapkamers, welke voorzien zijn van ingemaakte kasten, waarvan één eveneens met balkon. De verdieping heeft nog 2 badkamers die met hoogwaardige materialen zijn afgewerkt. De familie zal nooit lang hoeven te wachten.
Kelder:
De villa beschikt over een volwaardige kelder, die tijdens de renovatie extra werd uitgegraven om een betere plafondhoogte te realiseren. Er bevinden zich meerdere ruimtes met o.a. een wijnkelder met op maat gemaakte kast, een technische ruimte en verschillende bergingen.
Buiten:
Via twee inrijpoorten (bijzonder handig voor de transit van de bewoners of bezoekers) kan u het volledig omheinde perceel oprijden. De in 2005 aangelegde tuin (Jan Joris) heeft meerdere terrassen en een verwarmd zwembad. Hier is ook een overdekt loungeterras met poolhouse, voorzien van sauna en douche. Dankzij de ideale zonligging is het heerlijk vertoeven en genieten van de zon!
Garage:
Het vrijstaande garagebouw biedt plaats tot wel 4 à 5 wagens en is te bereiken via een oprit langs de zijkant van de villa. U kan uiteraard ook parkeren onder de carport of aan de voortuin.

Bijzonderheden:
- Groen en rustig perceel
- Renovatie tussen 2002 en 2005 met hoogwaardige materialen
- Fraai aangelegde Jan Joris tuin met zuidwest oriëntatie, verwarmd zwembad (9 x 5m)
- Ruime kelder met hoge plafond
- Volume aan bewoonbare oppervlakte
- Mogelijkheden kantoor of praktijk
- Top ligging vlakbij het centrum
- Voorzieningen in directe nabijheid

Vg - Wp - Gmo - Gvkr - Gvv
EPC 214 kWh/m²

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 01/8849.

Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
1947
Renovatiejaar
2005
Perceelopp.
3149 m²
Bewoonbare oppervlakte
650 m²
Perceelbreedte
35 m
Perceeldiepte
90 m
Gevelbreedte
24 m
Aantal verdiepingen
1
Aantal toiletten
4
Kelder
220 m²
Tuin
Ja
Riolering
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woonpark
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
B
G-Score
A

Voorzieningen

Alarm
Ja
Airco
Ja
Jacuzzi
Ja
Zwembad
Ja

Garage en parking

Aantal garages
1
Aantal plaatsen in garage
4
Aantal parkeerplaatsen
4

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 5 137
EPC:
244
kWh/m²
C
Certificaatnummer:
20221111-0002719062-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Patrick De Cour De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Brasschaat
Patrick De Cour
Tel: +32 (0)3 653 31 92
GSM: +32 (0)477 84 73 62
patrick.de.cour@hillewaere.be

Maak kennis met Patrick Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!