Exclusieve Villa te Hoogstraten

Te Koop - Meersel 1, 2321 Hoogstraten

Ref: 02/9552

€ 2 995 000

Vorige
Volgende
Exclusief landhuis te Meer op ca 6,6 hectare grond

Exclusief landhuis te Meer op ca 6,6 hectare grond

Exclusief landgoed met prachtig landhuis op ca 6,6 hectare grond te Meer op een boogscheut van de grens van Nederland.

Salons op parket en op natuursteen met haardpartij en een formeel eetgedeelte. Dit alles met panoramisch zicht op het domein, de vijver en de mooie terrassen. Schitterende luxe keuken in yachting style. Bar, fitnessruimte en lounge bij het zwembad. Wellness kamer met stoombad, sauna en infrarood sauna. Masterbedroom met luxueuze ensuite badkamer, gastenkamer, kinderkamers, extra badkamers. Het geheel is smaakvol en op topniveau afgewerkt . Conciërge appartement, technische ruimte en 6 garages. Home cinema, wijn en likeurkamer, waskamer, massagekamer, kantoor en vergaderruimte en biljartkamer.

Indeling
Zodra u zich op de oprijlaan begeeft, wordt u opgenomen in een overvloedig natuurlijk kader van bossen, glooiende gazonpartijen en vijver. We naderen het landhuis waar rust en discretie kenmerkend zijn.
Via de riante inkomhal met eikenhouten trap verschaffen we ons toegang tot de leefruimte waar u kan ontspannen in de salonhoek op parket of het salon bij de open haard met mantel in franse steen. Aansluitend is er de formele eetkamer. Het geheel van deze ruimtes op natuurstenen vloer, geeft uit op het riante terras met zicht op de glooiende tuin, de idyllische vijver en het romantische paviljoen.
Gekoppeld aan de leefruimte is de schitterende eetkeuken uitgerust met een weelde aan toestellen, gevat in een yachting concept.
De villa beschikt eveneens over een goed uitgeruste wellnessvleugel. We vinden er het zwembad met binnenterras, het stoombad, de sauna en infrarood sauna, de schitterende bar met rond buffet en de fitnesskamer.
In het souterrain bevindt zich de massagekamer, extra bergruimte, het home theater met comfortabele fauteuils, vervolgens de wijn en likeurkamer, een herenkamer met biljart, een vergaderruimte en een prachtig kantoor, eveneens in yachting style.
De rechtervleugel van het gebouw bevat een conciërge appartement met aparte toegang waarin een woon-, slaap- en eetgedeelte, de technische ruimte en 6 garages met automatische poorten.

Verdieping
De nachthal leidt naar de weelderige masterbedroom met luxueuze ensuite badkamer, gastenkamer, kinderkamers, extra badkamers. Het geheel is smaakvol en op topniveau afgewerkt .

Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 7 slaapkamers
  • 4 badkamers
Bouwjaar
1992
Renovatiejaar
2002
Perceelopp.
66441 m²
Bewoonbare oppervlakte
860 m²
Tuin
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Agrarisch gebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
A
G-Score
A

Voorzieningen

Alarm
Ja
Buitenzonnewering
Ja
Jacuzzi
Ja
Zwembad
Ja

Garage en parking

Aantal plaatsen in garage
6
Aantal parkeerplaatsen
6

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 4 817
EPC:
151
kWh/m²
B
Certificaatnummer:
UC: 17839161

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Liesbeth Van den Bogerd De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Hoogstraten
Liesbeth Van den Bogerd
Tel: +32 (0)3 369 13 05
GSM: +32 (0)474 78 83 32
liesbeth.van.den.bogerd@hillewaere.be

Maak kennis met Liesbeth Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!