Vorige
Volgende
Instapklare gezinswoning met mogelijkheid tot meergezinswonen op perceel van ca. 1.445 m2 te Voortkapel (Westerlo)

Instapklare gezinswoning met mogelijkheid tot meergezinswonen op perceel van ca. 1.445 m2 te Voortkapel (Westerlo)

Deze instapklare woning met mogelijkheid tot meergezinswonen is gelegen in een rustige, doodlopende straat op een boogscheut van het centrum van Voortkapel. Dankzij een recente renovatie in 2021 biedt dit eigendom u alle hedendaags comfort en een gunstige EPC-score van 125 kWh. De woning omvat een inkomhal met gastentoilet, bureau, gelijkvloerse slaapkamer, woonkamer, ruime leefkeuken, technische ruimte/wasplaats met douche, 3 slaapkamers en een badkamer. Daarnaast werd in een ruime aanbouw een tweede volledig ingerichte keuken, douchekamer, wasplaats, leefruimte en slaapkamer voorzien. Achteraan het fraai aangelegde perceel een garage die als woning werd ingericht. Verder ook een gekoppelde carport aan de garage.

Indeling:

Woning:
Gelijkvloers:
U betreedt de woning vanuit een inkomhal met gastentoilet. Aan uw linkerzijde vindt u hier een bureau en afzonderlijke gelijkvloerse slaapkamer. Aan de rechterzijde heeft u toegang tot een ruime leefkamer op parket, opgedeeld in een gezellige zithoek met openhaard en een knusse eetkamer. De leefkeuken staat in verbinding met de woonkamer en is voorzien van alle modern comfort. U vindt hier een koelkast met diepvries, 6-pitsgasfornuis met oven, dampkap en vaatwasmachine. Verder ook een zonovergoten ontbijthoek aan de tuinzijde van de woning. Achteraan vindt u een technische ruimte met douche, hier vindt u ook de aansluitingen voor wasmachine en droger. Verder heeft u vanuit de keuken ook toegang tot een praktische kelder.

Verdieping:
Via een centrale trap in de inkomhal komt u op de verdieping. Hier vindt u 3 slaapkamers op parket. Daarnaast ook een badkamer met vrijstaand bad, 2 wastafels en toilet.

Kangoeroewoning:
De aanbouw van de kangoeroewoning werd in 2021 voltrokken. U vindt hierin alle wooncomfort die u zich kan wensen, volledig gescheiden van de hoofdwoning. Gelijkvloers treft u een ruime, volledig ingerichte leefkeuken met eetkamer, douchekamer met douche, wastafel en toilet en technische ruimte met een afzonderlijk combi-verwarmingsketel. Op de verdieping een knusse zithoek en afzonderlijke slaapkamer.

Garage:
Ook de garage werd enkele jaren geleden omgevormd tot een woongelegenheid, met wederom de mogelijkheid een afzonderlijk gezin te huisvesten. U vindt hier gelijkvloers een volledig ingerichte keuken, ruime woonkamer met eetkamer, afzonderlijke badkamer met douche, wastafel en toilet en een technische ruimte. Op de verdieping een slaapkamer en polyvalent in te vullen overloop.

Terras en tuin:
Buiten treft u een fraai aangelegde tuin, verdeeld in 2 compartimenten, 1 voor de hoofdwoning en een van de ingerichte garage achteraan. Verder op een achterliggend perceel een tuinhuisje en zonnepanelen.

Bijzonderheden:
* Mogelijkheid tot het samenwonen met wel 3 gezinnen
* Gunstige EPC-score van 125 kWh
* Rustige ligging in doodlopende straat
* Instapklaar comfort dankzij recente renovaties

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
1995
Renovatiejaar
2021
Perceelopp.
1445 m²
Bewoonbare oppervlakte
242 m²
Perceelbreedte
20 m
Perceeldiepte
48 m
Gevelbreedte
12.50 m
Aantal verdiepingen
2
Aantal toiletten
5
Tuin
Ja
Riolering
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
P-Score
A
G-Score
A

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 1 359
EPC:
125
kWh/m²
B
Certificaatnummer:
20220930-0002685241-RES-2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Toon Dijkmans De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Mol
Toon Dijkmans
Tel: +32 (0)14 49 05 02
GSM: +32 (0)470 46 96 40
toon.dijkmans@hillewaere.be

Maak kennis met Toon Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!